1 Vedkorgar o metall

Hej, här nedan hittar du priser och info om produkterna!

Hör av dig om du undrar över något till: annakarin@akw.se

dekorer alg lo ripa and bjorn

Dekorer med älgar, lodjur, ripor, lyftande änder och björn!

Dekorerna mäter 44 x 70 cm och passar utmärkt att sätta på vägg – gärna med belysning bakom.

Dessa kostar 780 kr.

Innevagn och vedkorg

Vedkorg och vedvagn

Innevagnen är en smart vedkorg med hjul på ena sidan för att lätt kunna dras, och ben på den andra sidan för att kunna ställas på plats. Innevagnen kan användas för att dra ved i inomhus och fungera som smart vedförvaring. Den kan ställas som vedkorg intill kaminen eller kakelugnen där den tar upp liten golvyta – endast 25 x 35 cm. Höjd med handtag ca 90 cm. Den har ljusgrå hjul för att inte lämna märken på golv.

Priser och motiv, modeller nedan i svart strukturlack

Kråkor, vedkorg på ben:  3200 kr

Kråkor, vedvagn 3300 kr

Ripor, svart, vedkorg på ben: 3200 kr

Ripor/snöripor, vit, vedvagn: 3500 kr

Lyftande änder, vedkorg på ben: 3300 kr

Lyftande änder, vedvagn 3400 kr

Älgar, vedkorg på ben: 3300 kr

Älgar vedvagn 3400 kr

Lodjur, stor vedförvaring:  4 300 kr

Priser och motiv, modell i vit sidenmatt lack

Snöripor, vedvagn: 3500 kr (specialbeställes)

 

innevagn m ved

Vedförvaring och vedkorg

En dekorativ och praktisk vedkorg att ställa intill eldstaden. Vedkorgen tar minimalt med plats, ca: 25 x 35 cm golvyta, eftersom veden staplas på höjden. Veden är väl synlig och får pryda sin plats vid eldstaden. Vedförvaringen/vedkorgen har en stabil konstruktion i svartlackerad metall och kan även fås i mönstret Ripa eller Lyftande änder. Bilden nedan visar mönstret Kråka.

Vedförvaringen/vedkorgens mått är i ytterformat ca: 35 x 24 cm och innerformat ca: 23 x 32 cm och höjd 82 cm.

 

vedforvaring

Vedförvaring med lodjur

En större vedkorg som mäter 120 cm på höjden och 50 x 40 cm i botten. Här kan du lasta rejält med ved då den rymmer motsvarande ca 3-4 skottkärror ved. Kan monteras fast i vägg. Pris 4 300 kr inkl. moms.

lokorg m ved

Vedhämtaren – både vedkorg och vagn

Vedhämtaren består av två delar, en innevagn och en utevagn,som kan köpas var för sig. Innevagnen, som även fungerar som vedkorg, placeras i utevagnen och dras lätt till vedbod. Där lastas den med ved och dras tillbaka till hus och upp på bro. Sedan dras innervagnen in i huset och ställs vid eldstaden, där den fungerar som en dekorativ vedförvaring/vedkorg. Med vedhämtaren slipper du bära tung ved och även att lasta om veden. Fördelarna är många:

Ingen omlastning

Dras lätt – inga tunga lyft

Tar liten plats

Kan dras ända in i huset

Botten med kanter samlar upp skräp

Rymmer ca: 25 kg ved

Dekorativ

vedhamtaren

Utevagn – för enkel vedhämtning

I utevagnen placeras innevagn för enkel hämtning av ved (se beskrivning ovan).Utevagnen kan dras uppför trappsteg på en bro eftersom den är försedd med stora hjul.

utevagn

Ljuslykta Ripor

Ljuslykta Ripor som kan användas med lampa eller stearinljus t.ex. Höjd 30 cm och ca 15 x 15 cm i botten. Material är metall med vit sidenmatt lack.  Består av två vikta delar som enkelt sätts ihop med små platsclips.

Pris 750 kr för ett set (två delar som blir en ljuslykta enl. bild). Lampa/belysning ingår ej.

Ljuslykta

Gnistgaller

Ett stadigt gnistgaller som både pryder sin plats och fyller sin funktion. Gnistgallret är tillverkad i stabil svartlackerad metall och har fyra stycken vikbara sektioner. På insidan sitter ett finmaskigt och stadigt metallnät för att  förhindra att gnistor kommer utanför eldstaden. Gnistgallret finns i två olika mönster Kråkor eller Ripor, båda i svart lack av praktiska skäl. Varje sektion av gnistgallret har sitt eget mönster som i sin tur hör ihop med nästa sektion. Gnistgallrets mått utvikt är ca: 101,5 x 55 cm.

Pris 2695 kr inkl.moms

gnistg.ripor

gnistg

 

Fönsterdekoration, insynsskydd, solskydd eller ljuslykta

Insynsskydd för fönster eller som solskydd åt dina växter. Denna produkt har många användningsområden, och passar även som ljuslykta inomhus, med en lampa eller annan ljuskälla bakom skärmarna. Skärmarna levereras i set om två olika som passar ihop mönstervis (se bild) och de finns i tre olika mönster och två färger.

Fönsterskärm

Fönsterskärm i mönstret Trädgårdsfåglar

Nytt mönster på fönsterskärmarna-Trädgårdsfåglar.Finns i vit sidenmatt lack och svart strukturlack. På bilden ovan syns skärmarna med belysning bakom. Bild nedanför text visar fönsterskärmen i vit lack.

Ett alternativt sätt att använda dem är att sätta en ljuskälla bakom, vilket ger ett fint och stämningsfullt lampsken.

Pris per par: 750 kr  inkl. moms i mått 40 x 40 cm. Lampa ingår ej.

Skärmarna går att sätta ihop med varandra, kant i kant och även så många som önskas.

Fler bilder av skärmarna finns även på första sidan med nyheter

Fönsterskärm

Fönsterskärm i mönstret Ripor

På bilden nedan syns Ripor i vit lackad metall. Storleken är  20+ 20 x 40 cm. Sammanlagd storlek för två skärmar, ett set, ca: 40 x 40 cm. Varje enskild del av skärm är ca: 20 x 40 cm.

Pris 750 kr inkl.moms

solsk.rip

Kråkmönstret i svart lackad plåt med frostad plast på insidan. Fönsterskärmen kan även beställas utan plast på insidan. Skärmens storlek är 20+ 20 x 40 cm. Sammanlagd storlek för två skärmar, ett set, ca: 40 x 40 cm. Varje enskild skärm är ca: 20 x 40 cm.

Pris 750 kr inkl.moms

Fönsterskärm i mönstret Ripor med belysning

ripsk2

Bokstöd

Ett stadigt och lackerat bokstöd i metall med höjd ca: 20,5 cm. Bokstödet visas här i mönstret Kråka i svart lack. Bokstödet kan även fås i mönstret Ripa och vit lack. Bokstödet har fler användningsområden och kan även användas som ljuslykta med ett värmeljus bakom, för en stämningsfull belysning. Eller varför inte köpa två och ha som servettställ eller brevställ?

Här på bild syns bokstödet på kakelugnens hylla och som prydnad intill vedhämtaren/vedkorgen i samma serie.

Pris 395 kr inkl.moms

bokst1

 

Anteckningstavla

Anteckningstavlan i vit lackad metall har plats för ett anteckningsblock i storlek A6. Alldeles lagomt för inköpslista eller kom-ihåg-anteckningar. Anteckningstavlan pryder sin plats i köket eller t.ex. i arbetsrummet för noteringar eller inköp som ska göras. Anteckningsblocket trär du lätt in på tavlan och byter ut när arken tagit slut.

Pris 250 kr inkl.moms

anteck.rip

Anteckningstavlan i vit lackad plåt har plats för ett anteckningsblock i storlek A6. Alldeles lagomt för inköpslista eller kom-ihåg-anteckningar. Anteckningstavlan pryder sin plats i köket eller t.ex. i arbetsrummet för noteringar eller inköp som ska göras. Anteckningsblocket trär du lätt in på tavlan och byter ut när arken tagit slut.

Pris 250 kr inkl.moms

 

anteck.kra

Ripmönster – även som väggdekoration

Produkterna finns även i mönstret Ripa och mönstret Lyftande änder. Bilden visar ripmönstret i vit lack, här som en vitlackerad dekorationsplåt att sätta på vägg eller ovanför eldstad. (Mönstret på bilden visas mot svart bakgrund för att framträda tydligt.) Se även bild under fliken på startsida, där ripmönstret syns mot gulfärgad vägg och bakgrund.

ripplat

 

 

 

 

Spara