Illustration

Illustrationer och konst

Illustrationer för natur, miljö, sagor, skyltar och informationsmaterial

Jag fixar illustrationerna som lyfter och förklarar ert informationsmaterial. En bild säger verkligen mer än tusen ord och förmedlar också ett viktig visuellt intryck för läsaren.
Skyltar, informationsmaterial, sagor, tidskrifter och övrigt tryckt material blir mer lätttillgängligt med bilder. Jag gör också logotyper och kartor.
Jobbar både digitalt och för hand, med penna och pensel i de flesta tekniker.  Skissar gärna från start på ideér och och genererar dessa i både bild, dess utformning och innehåll, då idéer är en av mina starkaste sidor.

Affischer och kort

drickande fjallkor
Akvareller för alla väggar, för nu finns mina motiv som affischer och konstkort! Alla kanske inte kan köpa original och då finns alternativet med tryckta konstbilder. Jag har akvareller i A3 format (ca: 30 x 40 cm) och konstkort 15 x 21 cm, samt några andra storlekar.
Affischer A3 kostar 295 kr
Konstkort 21X15 cm kostar 60 kr/st
Extra köp 4 konstkort för 200 kr!
OBS! Det är bara de 8 översta motiven som finns som tryck!
Är det något annat motiv du sett och skulle vilja ha som tryck? Kanske du sett något du gillar på mitt Instagram eller Facebook? Hör av dig till mig!

FB-f-Logo__blue_57

kor pa vag hem

IsvattenKrangede

Myrlandskap

Bla vy

Ko-pa-stan

lavskrika

fantasifaglar

De ovan finns alltså som tryck. De här nedan är exempel på illustrationsuppdrag. Du hittar fler exempel på dessa på hemsida:

Fler bilder hittar du här:

http://hemsideverktyget.se/wenann/valkommen

illustrbland

Myrslått sepia

Skördare

Skördare

Rikkärret

Karta Trångsviken

Katt kikar in

september

stormfällda träd