Vedkorgar i metalldesign

Här har du vedkorgen som pryder sin plats intill eldstaden!

  • Dekorativ
  • Lätt att flytta
  • Skräpar inte ned
  • Stadig
  • Veden behöver bara lastas en gång


Vedkorgarna i svartmetall på hjul finns i olika mönster: Älgar, Kråkor/korpar och Lyftande änder. De är tillverkade i metall som är lackad i svart strukturlack, vilket påminner om smide.

Vagnarna fungerar som vedhämtare och har hjul på ena sidan för att lätt kunna rullas och flyttas. Hjulen är kvalitetshjul och grå för att inte lämna mörka spår, något som svarta hjul lätt gör.
Pris 4800-4950 kr, frakt tillkommer. Mått 90 x 35 x 25 cm. Svensk tillverkning och egen design.

Vackra vedkorgar i nordisk design

Här presenteras mina metallprodukter som jag designar och utvecklar själv med fokus på användarvänlighet och dekorativ design. För det du omger dig med ska ju vara både praktiskt och behagligt att se på. De är anpassade viktmässigt för att vara lätta att dra och hantera.

Mina vedkorgar och vedvagnar i metall med olika djur- och naturmotiv och är svenskt konsthantverk i småskalig tillverkning.

Vedkorgarna har hjul och handtag och kan lätt dras och flyttas. Mått 90 x 35 x 25 cm

Vedkorgarna kostar 4800-4950kr och finns i olika mönster: Lyftande änder, Älgar, Ripor och Kråkor/Korpar.

Du finner även andra produkter i samma serie i form av väggdekorer, lyktor, insynsskydd, bokstöd och anteckningstavlor

Dekorer med djurmotiv

Dekorerna finns i olika mönster: Ripor (vit), Älgar, Björnar, Lyftande änder och Lodjur. Dessa kan du sätta belysning på i form av en slinga.

De kostar 1200 kr och mäter 44,5 x 70 cm och är stadigt tillverkade i 1,5 mm metall. Lackade med svart strukturlack som påminner om smide, utom den vita Ripor som har sidenmatt vit färg.

Fönsterskärmar Ripor 875 kr/par.
Skärmar med många användningsområden. Som fönsterskärm, insynsskydd, ljuslykta (med belysning bakom) eller som här lucka vid veden. Skärmarna kan vinklas oberoende av varandra och sätts ihop med plastclips. Mått 40 x 20 cm per del. Ett skärmpar (2 st) 40 x 40 cm kostar 875 kr.
På bild syns två skärmpar som monterats ihop. Till höger i bild syns även Ripor vedvagn 90 x 35 x 25 cm.

Vedvagn/vedkorg i mönstret Ripor som lätt rullas över golvet. Pris efter förfrågan. Mått 90 x 35 x 25 cm.

En vacker vägglampa i matt vit metall i mönster med ripor i ris. Sätt en ljusslinga bakom för fin effekt.

Vägglampa Ripor 475 kr. Frakt tillkommer. Här monterad mot vägg tillsammans med ljusslinga.

Vedvagn/vedkorg i mönstret Lyftande änder kostar 4950 kr. Vedkorg i svart metall med utskuret mönster. Den har handtag och kan enkelt flyttas. Lastas lätt och ställs sedan intill eldstaden. Dekorativ svart strukturlack som påminner om smide. Mått 90 x 35 x 25 cm
Vedvagn/vedkorg i mönstret Kråkor/Korpar kostar 4950 kr. Vedkorg med hjul och handtag som lätt kan dras och flyttas. Dekorativ svart strukturlack som påminner om smide.Mått 90 x 35 x 25 cm
Vedvagn/vedkorg i mönstret Älgar kostar 4950 kr . Vedkorg med hjul och handtag som lätt kan dras och flyttas. Dekorativ svart strukturlack som påminner om smide. Mått 90 x 35 x 25 cm

Vedvagnsset med innevagn och utevagn

Det smarta vedvagnsetet gör det enkelt att ta in veden. Den dras ända ut till vedbod och lastas bara en gång. Du slipper alltså omlastningar av veden. Sedan är den lätt att dra uppför trapp. Innevagnen tas ur och dras sedan ända in till eldstaden, utan att skräpa ner eller ta med sig snö utifrån! Även enkel att flytta vid städning.

Rulla till toppen