Handla & kontakt

Vill du handla?

Jag har mindre tillverkning av mina produkter och tillämpar förskottsbetalning på dessa. Kontakta mig via mejl/telefon och kolla att varan finns hemma, så får du pris av mig inkl. frakt och mer information.

Här når du mig:

AKW Design & Illustration/Annakarin Wennerberg, Strömsnäs 124, 844 96 Stugun

Tel: 070-638 05 75

Mejl: annakarin@akw.se

Illustration

Inom illustration har jag kunder såsom kommuner och landsting, länsstyrelser, Skogstyrelsen, SCA, SLU, Svenska Turistföreningen, Skogssällskapet m.fl.Jobbar mycket i akvarell, men även digitalt och gör då t.ex kartor och logotyper.

Tavlor

Gör även tavlor på beställning. Kanske har du något speciellt motiv som du vill ha målat? Hör av dig, så får du kostnadsförslag mm.

Dekorationsmålning

Målar möbler och annat i dekorationsmålningstekniker. Det kan vara marmorering, träimitation, blomstermåleri och då som inredningsdetaljer, möbler eller bilinredning mm.

AKW Design & Illustration har funnits sedan 1997. Först som illustrationsfirma och sedan även med verksamhet inom design. Jag utbildade mig till industridesigner och tog examen 2008. Som examensprojekt undersökte jag vedhämtning och hur jag skulle kunna förenkla vedhanteringen.